Kies voor natuurlijk gedroogde hondensnacks als beloning voor je hond

Natuurlijk gedroogde hondensnacks als tussendoortje voor je hond is een ware genot voor iedere hond. Uiteraard kun je je liefde voor je hond op verschillende manieren tonen. Lekker buiten spelen met de bal, een intensieve wandeling door het bos maken of lekker knuffelen zijn ware genietmomentjes voor je viervoeter. En omdat liefde ook nog steeds door de maag gaat, wil je je hond ook af en toe verwennen met een lekkere snack. Hierbij is het belangrijk dat je het liefst een keuze maakt in een verantwoorde hondensnack.

Met het merk Qwisple® bieden we de oplossing met een ruim assortiment aan natuurlijk gedroogde hondensnacks, waarmee je deze behoefte kunt vervullen en je hond kunt belonen met een duurzame snack. Zowel tijdens het trainen van je hond als belong voor goed gedrag of als een lekker tussendoortje.

De premium hondensnacks van Qwisple® zijn speciaal ontwikkeld en geproduceerd zonder toevoegingsmiddelen zoals conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Of je nu een kleine of een middelgrote of een grote hond hebt, er zit altijd wel een snack bij die precies past bij de smaak van je hond. Voor honden met een allergie of intolerantie voor bepaalde diersoorten of smaken hebben we ook hypoallergene hondensnacks, die onder andere geen kip, varken of rund bevatten. Alle producten zijn overigens vrij van gluten of granen. Kortom, er is voor elke hond wel een lekkere kauwsnack te vinden bij Kauwsnacks.nl.

De natuurlijk gedroogde hondensnacks zijn gezond en lekker

De gedroogde hondensnacks van Qwisple® zijn niet alleen erg lekker, maar ook erg gezond. Het verzorgt het tandvlees en houdt het gebit schoon. De vocht wordt geheel ontrokken tijdens het langzame drogingsproces. Hierdoor worden de snacks niet alleen erg hard, maar behouden ook de aroma’s, natuurlijke ingredienten en de voedingsstoffen. Dit biedt een lang kauwplezier voor de hond en is het product hierdoor ook lang houdbaar. Let er wel op dat je tijdens het geven van de snacks toezicht houdt en voldoende vers drinkwater geeft.

Vele smaken en soorten gedroogde hondensnacks

De Qwisple® natuurlijke hondensnacks zijn in onze webwinkel onderverdeeld in smaak of soort. In “smaak” kun je een keuze maken in het diersoort, zoals bijvoorbeeld rund, lam, kip, vis, konijn, kameel of hert. Met “soort” kun je het type gedroogde hondensnack selecteren die je zoekt, zoals bijvoorbeeld gedroogd vlees, huid, trainers, oren, pezen, kauwstaven, pens of botten.

Natuurlijke hondensnacks voor tijdens de training

Heb jij een hond die je graaag wilt trainen? Neem dan onze heerlijke trainers van Qwisple® als beloning tijdens de training. Onze natuurlijke trainers zullen een ware genot zijn voor je trouwe viervoeter. De onweerstaanbaar lekker smaak zal je hond flink stimuleren om nog meer z’n best te doen tijdens de training. Na een intensieve training of wandeling kun je overwegen om hem of haar lekker achteraf te verwennen met een gezonde hondensnack van Qwisple®. Ook kan het zijn dat je de hond op bepaalde momenten wilt verrassen met een gedroogde hondensnack als een lekker tussendoortje. Ook daarvoor bieden wij tal van mogelijkheden, waardoor niet alleen je hond, maar ook jij er erg blij van wordt.