Rund Snacks:

[product_table id=”7383″]

Premium kwaliteit hondensnacks

Honden zijn meer dan alleen huisdieren voor ons en zijn onze trouwe vrienden. Onze viervoeters verdienen daarom het allerbeste. Een blije hond heeft naast veel liefde en gezonde voeding ook dagelijkse behoefte voor gezonde snacks. Hiervoor hebben wij als missie om voor iedereen de beste hondensnacks betaalbaar te maken. In onze winkel heb je een ruime keuze aan vele lekkere premium hondensnacks om je hond mee te verwennen of te belonen.

100% natuurlijk zonder toevoegingen en smaakstoffen

Een uitgebalanceerde hondenvoeding is niet denkbaar zonder hoogwaardige hondensnacks. In onze winkel bieden wij een ruim assortiment aan 100% natuurlijke hondensnacks van premium kwaliteit. We vermijden bewust toevoegingsmiddelen zoals; conserveringsmiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen, geurstoffen en suikers. Hiernaast is de herkomst van onze producten ook erg belangrijk en ook dat houden we goed in de gaten. Voor gevoelige honden met een allergie of intolerantie voor bepaalde eiwitsoorten hebben we ook speciale hypoallergene hondensnacks. Allemaal uit liefde voor onze beste vrienden.

Hondensnacks als activiteit

Voor honden zijn hondensnacks veel meer dan alleen een tussendoortje en kunnen ze zich ook mee vermaken. Mocht je op een bepaald moment net even geen tijd hebben voor je huisdier of je moet het huis uit, een lekkere hondensnack kan op dat moment een geweldige oplossing zijn die ze een lange tijd bezig kan houden en waar ze met plezier op kunnen knabbelen. Afhankelijk van de grootte van je hond zou je de keuze moeten maken in de juiste hondensnack. Grote honden houden vermaken zich meestal langer met extra harde snacks. Aangezien honden een natuurlijke kauwbehoefte hebben, zou je altijd een geschikte kauwsnack klaar moeten hebben staan. Anders kan dit ten koste gaan van je kussens, knuffelbeesten of zelfs je schoenen.

Lekker puur & gezond

Onze kauwsnacks zijn niet alleen lekker maar ook erg gezond voor de hond. Zo helpen ze het gebit schoon te houden en het tandvlees te verzorgen. Doordat honden een ernstige behoefte hebben om te knagen is een goede harde snack ook bevorderlijk voor de geestelijke toestand van een hond. Tijdens het kluiven wordt er bij de hond een stofje aangemaakt (endorfine), waardoor de hond rustiger wordt. Hierdoor wordt de kans dat de hond ongewenst gedrag gaat tonen ook vele malen kleiner.

Ruime keuze verantwoorde hondensnacks

Elk huisdier verschilt van een ander en elk dier heeft zijn eigen karakter. Zo zijn de viervoeters dan ook erg kieskeurig als het gaat om hun favoriete vleessoort. Bij ons heb je daarom ook een uitgebreide keuze in verschillende smaken. Als je snacks zoekt met minder vet zou je een keuze kunnen maken in de wat klassiekere kauwsnacks zoals rund of gevogelte. Ook hebben we een ruime keuze in Lam, Wild, Konijn, of Hert / Ree snacks. Sommige hondensnacks zelfs met vacht voor een natuurlijk genot. Er zal vast wel iets tussen zitten die jouw trouwe hond ook lekker zal gaan vinden.

Voordelig en vertrouwd winkelen wij Kauwsnacks.nl

In onze online winkel is er een ruime keuze aan natuurlijke hondensnacks, die een essentieel onderdeel uitmaakt van een uitgebalanceerde voeding voor uw hond. Die tevens zorgt voor de gebitsverzorging en leuk tijdverdrijf. Sinds vele jaren is onze webwinkel het vertrouwde adres voor dierenliefhebbers met een hond als huisdier. Sindsdien gingen vele hondenbezitters je voor en zijn ze inmiddels vast klant geworden. Ze profiteren elke keer weer opnieuw van een uitgebreide keuze aan topkwaliteit hondensnacks die we hen thuis bezorgen tegen scherpe prijzen. Omdat we zijn gespecialiseerd in natuurlijke hondensnacks, kopen we onze producten groot in en direct bij de producent. Hierdoor profiteren onze klanten altijd van onze scherpe prijzen.