Online winkel voor natuurlijke hondensnacks


Je hond als huisdier verdient het allerbeste! Een blije hond heeft naast veel liefde en gezonde voeding ook dagelijkse behoefte voor gezonde snacks. Hiervoor hebben wij als missie om voor iedereen de beste hondensnacks betaalbaar te maken. In onze winkel heb je een ruime keuze aan vele lekkere natuurlijke hondensnacks om je hond mee te verwennen of te belonen.

100% natuurlijk zonder toevoegingen


Ons assortiment bestaat enkel uit 100% natuurlijke vlees producten, die door erkende producenten zijn geproduceerd zonder toevoegingensmiddelen zoals; conserveringsmiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen, geurstoffen en suikers. Dit is uiteraard het allerbeste voor de hond.

Lekker puur en gezond


Onze kauwsnacks zijn niet alleen lekker maar ook erg gezond voor de hond. Zo helpen ze het gebit schoon te houden en het tandvlees te verzorgen. Doordat honden een ernstige behoefte hebben om te knagen is een goede harde snack ook bevorderlijk voor de geestelijke toestand van een hond. Tijdens het kluiven wordt er bij de hond een stofje aangemaakt (endorfine), waardoor de hond rustiger wordt. Hierdoor wordt de kans dat de hond ongewenst gedrag gaat tonen ook vele malen kleiner.

Voordelig en vertrouwd winkelen


Sinds vele jaren is onze webwinkel het vertrouwde adres voor dierenliefhebbers met een hond als huisdier. Sindsdien gingen vele hondenbezitters je voor en zijn ze inmiddels vast klant geworden. Ze profiteren elke keer weer opnieuw van een uitgebreide keuze aan topkwaliteit hondensnacks die wij hun thuis bezorgen tegen scherpe prijzen. Omdat we zijn gespecialiseerd in natuurlijke hondensnacks, kopen we onze producten groot in en direct bij de producent. Hierdoor profiteren onze klanten altijd van onze scherpe prijzen.

Veiligheid & Privacy


Veiligheid & Privacy van onze klanten staat bij ons voorop. Naast dat je veilig bij ons kunt winkelen, zorgen we tevens ervoor dat je persoonlijke gegevens nooit aan derden wordt doorgegeven. Je gegevens gebruiken we uitsluitend voor het verwerken van je bestellingen.

Leveringen


Kauwsnacks zorgt ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd. Over het algemeen is je bestelling binnen 2 dagen in huis.